semua Kategori
EN

Kamu di sini :Rumah> Sustainability

KOMITMEN KAMI

1659609507877411


    PERSEKITARAN


tanah
kemudahan
kesan
tenaga solar
standard

Pemuliharaan Tanah dan Air

Penunjuk manfaatnya memenuhi atau melebihi nilai sasaran. Perlindungan alam sekitar ekologi, struktur ekologi lebih stabil, fungsi pemuliharaan air dan tanah bertambah baik, yang kondusif untuk cas semula air bawah tanah.

Peranti ECO Lengkap

Rawatan air sisa dan kumbahan, penyedutan pusat kerja kayu, kabinet penyingkiran habuk kering, peralatan penyingkiran habuk beg, penyingkiran habuk semburan air, penjerapan karbon diaktifkan, pembersihan gas ekzos kabinet tirai air.

环保主题-03

Kurangkan Pembebasan CO2 sebanyak 500 tan

Penjanaan kuasa fotovoltaik ialah penjanaan kuasa tenaga boleh diperbaharui, ia boleh dikitar semula secara semula jadi. Ia digunakan untuk mengurangkan penjanaan CO2 yang disebabkan oleh penjanaan kuasa arang batu dan mengurangkan pelepasan karbon dioksida.

Impak Alam Sekitar

Kesan Persekitaran Atmosfera pelepasan habuk dan kabus cat memenuhi had pelepasan yang diperlukan bagi bahan zarahan. Pelepasan VOC mematuhi Piawaian Pelepasan Sebatian Organik Meruap untuk Salutan Permukaan.

jejak karbon


TANGGUNGJAWAB SOSIAL

Paparan Zhitao memainkan peranan positif dalam mempromosikan dan menyokong tanggungjawab sosial. Fokus pada amalan buruh yang beretika, usaha alam sekitar dan perkhidmatan kepada komuniti tempat pekerja kita bekerja. 


社会责任s

Penilaian EcoVadis Perak

Paparan Zhitao menamatkan penilaian kemampanan tahunan pertama dengan EcoVadis, sebuah organisasi penarafan kemampanan perniagaan global yang dipercayai, mencapai penarafan "Sliver" pada tahun 2022. Lebih daripada 75,000 syarikat menggunakan platform EcoVadis untuk menanda aras program kemampanan mereka dengan kad skor universal.

Kami juga memastikan diri kami dan pembekal kami bertanggungjawab terhadap piawaian etika tertinggi. Kami menyumbang kepada sokongan kepada pembekal teras, dan memerlukan penyertaan mereka dalam audit pematuhan sosial kami yang komprehensifproses.Selain EcoVadis, Kami juga mendapat ISO45001 dan SA 8000.

Menghormati undang-undang hak asasi manusia antarabangsa,jelas dalam masyarakat kita tetapi juga dalam kalangan subkontraktor dan rakan kongsi kita.

Zhitao sedang mengupah individu yang tidak bekerja ini di pejabat dan kilang kami, dan juga mengembangkan rancangan pekerjaan kami bagi golongan kurang upaya, kumpulan minoriti, wanita terpencil dan ibu muda tunggal, kurang bernasib baik dari segi ekonomi, penganggur jangka panjang, veteran perang dan warga emas.社会责任-2s

KEMAMPANAN

Paparan Zhitao komited untuk mematuhi standard reka bentuk Eko atau menggunakan bahan boleh diperbaharui, kitar semula atau diperakui untuk mengurangkan sisa akhir, dengan memberikan hayat kedua kepada sisa apabila sisa menjadi sumbernya. Sehingga 2025, kami menjamin semua bahan mentah kayu dengan FSC COC, 100% boleh dikesan daripada sumber yang mampan.

1-1