semua Kategori
EN

Tentang Kami

Kamu di sini :Rumah> Pengenalan > Profil Syarikat

1-y

Pejabat

Kumpulan Konsep Y ialah agensi paparan visual runcit Pan-Asia yang menyediakan penyelesaian seluruh jenama. Ibu pejabatnya terletak di Singapura, yang komited untuk menyediakan perancangan imej profesional untuk jenama. Perniagaan kumpulan kami melibatkan: perancangan imej jenama keseluruhan, paparan kedai perancangan, kaunter kedai, hiasan butik, paparan tingkap, pameran POSM, Roadshow, Podium dan pelbagai acara.

Perkhidmatan kumpulan kami terdiri daripada reka bentuk kreatif asal, prototaip, pengeluaran, pemasangan di tapak dan penghantaran global, mampu menyediakan pelanggan dengan perkhidmatan sokongan sehenti yang lengkap. Kami mempunyai kilang pengeluaran tetap dan jangka panjang di China, dan beberapa pasukan perkhidmatan pelanggan yang menyokong di rantau Asia-Pasifik untuk menyesuaikan penyelesaian dagangan visual selaras dengan pasaran tempatan untuk pelanggan.KELEBIHAN KAMI

interaksi 图标

Komunikasi Interaksi

Menyediakan perkhidmatan pelanggan 1 lawan 1, satu pasukan dibina untuk membuat susulan pesanan, daripada komunikasi awal, mereka bentuk, pengeluaran, penghantaran dan selepas perkhidmatan. Proses pengeluaran kami adalah visualisasi, berkongsi keseluruhan proses melalui stesen kerja dalam talian.

inovasi 图标

Reka Bentuk Inovasi

Mempunyai banyak pengiktirafan dalam bidang runcit dan pengiklanan, dan menggabungkan trend pasaran dan keperluan pelanggan, pereka kreatif menyediakan penyelesaian reka bentuk yang sesuai untuk prop, membantu meningkatkan jualan produk

inerrancy 图标

Pengeluaran Inerrancy

Bertegas untuk mengada-adakan pendirian berkualiti tinggi untuk pasaran. Lebih daripada 20 tahun pengalaman pembuatan profesional, teruskan mencuba penyelidikan dan pembangunan bahan lestari baharu untuk reka bentuk Eko.


业务流程-01

公司客户名单照片